top of page

KONINKLIJKE FANFARE
DE KEMPENZONEN

trompet

MUZIKALE BENDE IN PULDERBOS

In het hartje van de Kempen maken wij naar hartenlust muziek, veel muziek. Sinds 1929 spelen we de pannen van het dak. Jong en oud! En dat uit zich in een toffe groep. 

Zin om mee te spelen?

Hoe meer instrumenten, hoe beter het klinkt!  

INSTRUMENTEN

Bij ons kan je alle instrumenten spelen die behoren tot een fanfare: trompet, cornet, bugel, saxofoon, trombone, hoorn, alto, tuba, slagwerk, dwarsfluit, ...

Heb je een keuze gemaakt of wil je eens proberen? Dan mag je ons altijd contacteren

drum Sticks
Nocturne
drumstel

Do, re, mi, fa, sol, la, si ... 

Pre-opleiding

Op een speelse manier ontdek je (gratis) alles over muziek. De pre-opleiding is voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Heb je interesse? Stuur ons een mailtje. 

Notenleer

Tijdens Notenleer gaan we een stapje verder. We leren noten lezen en ritmes aanhouden. Heb je interesse? Stuur ons een mailtje.

Fanfare

Bespeel je een instrument en wil je een uitdaging? Dan ben je welkom in de fanfare! Samen met andere muzikanten speel je onder leiding van de dirigent verschillende stukken. De repetities vinden vrijdagavond plaats. 

Individuele lessen 

Tijdens de individuele lessen groei je als muzikant dankzij feedback van je muziekleraar en de diverse muziekstukken die je speelt. Het tijdstip waarop je samen oefent, beslis je onderling. Voor een jaar betaal je 81 euro. 

bottom of page